Ön itt jár: > >

Jakuzzi és Grillvásár az ürömi SpaTrend Expon

Jakuzzi és Grillvásár az ürömi SpaTrend Expon

Elkezdődött a kerti grillek, jakuzzik és kerti bútorok tavaszi vására a SpaTrend Expo. Csodálatos idővel kecsekgtet minket a hétvége: Éppen megfelelő az idő egy jó kis kerti grillpartira, grill oktatásra és egy masszázsmedence vásárra. Látogasson el tehát ürömre ahol egészen vasárnap estig várja Önt a SpaTrend Expo.

A SpaTrend Expo Idén 13 éve késő nyáron várja masszázsmedence rajongókat. A rendezvény szervezői azzal a céllal alapították az ürömi jakuzzi, kerti bútor és grill vásárt, hogy a látogatók a lehető legsokoldalúbban ismerhessék meg a kültéri és wellness életmód eszközeit. Az amerikai masszázsmedencék teljes spektrumát felvonultató 3000 négyzetméteres kül- és beltéri bemutató tér képet ad arról, hogy milyen lehetőség nyílik ma a pezsgőfürdőzésre. A HotSpring szerteágazó modellkínálata mellett újdonságként mutatjuk be idén például a Softub masszázsmedencéket, amelyek az egyesült államokból hajóztak egyenesen hozzánk. A ma ismert masszázsmedencék közül a Softub mondhatja el magáról, hogy havi 10 euróból állandóan melegen tartja a masszírozásra alkalmas vizet. Az ürömi rendezvényen idén Softub teljes modellválasztéka megjelenik.

Kérem, az alábbi mező kitöltésével jelezze nekünk érkezési szándékát a SpaTrend Expo utolsó két napjára:

Szintén ezen a nyitva áll a Broil King Grálláruház, az ország talán legnagyobb áruháza, amiben mindent megtalálhat, ami a grillezéssel kapcsolatos. Gázgrillek, faszenes grillek, kamadok, egyszerűbb, és profi smokerek teljes választékát találják az érdeklődők. Az elkövetkező hétvége nem csupán a grilláruház megnyitásáról szól, hanem megannyi különleges nyitó kedvezményről, amelyek igénybevételével már érdemes teljes figyelmet fordítani áhitott grillünk kiválasztására.

   

 
Várjuk Önt szeretettel ürömön a SpaTrend Expo legeseménydúsabb hétvégéjén. Jöjjön el és töltse grillezéssel az első tavaszi napokat. Addig is nézelődjön termékeink között:
Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés