Menü

SpaTrend Expo 2019.


A SpaTrend Expo jakuzzi kiállítás és vásár augusztusban, az igazi jakuzzi szezon kezdete előtt felvonultatja Amerika legújabb masszázsmedence modelljeit! Ismerje meg a HotSpring jakuzzik fantasztikus új designját, vagy játsszon el a végtelen úszás gondolatával, és csodálja meg az Endless Pools sportmedencéit !
A HotSpring jakuzzik új modelljei mellett válogasson a pehelykönnyű Softub és további prémium kategóriás masszázsmedencékből! Augusztus 23-tól széles termékskálával és egyedi kedvezményekkel invitáljuk megújult, tágas ürömi bemutatótermünkbe a wellness szerelmeseit, mert biztosak vagyunk abban, hogy kínálatunkban megtalálják álmaik wellness eszközeit!


A SpaTrend Expo-nak otthont adó ürömi bemutatóterem már felkészült a 2019-es őszi-téli jakuzzi  szezon megnyitására. Legyen Ön  is boldog tulajdonosa a megújult formatervezésű  amerikai HotSpring jakuzzik legújabb  masszázsmedence modelljei egyikének az elsők között Magyarországon. Bemutatjuk  a HotSpring jakuzzin végbement újításokat, a legújabb többszemélyes modelleket.  A HotSpring jakuzzik mellett lehetősége lesz arra is, hogy megismerje a játékos, kerek formájú és pehelykönnyű Softub jakuzzikat, melyek telepítése szinte gyerekjáték. Hatalmas, több mint 3000 négyzetméteres bemutatótermünkben, több éve a szakmában lévő szakértőink segítségével biztosak vagyunk benne, hogy rátalál az Önnek leginkább megfelelő jakuzzi modellre, melyhez a SpaTrend Expo ideje alatt most extra kedvezményeket  biztosítunk.

Helyszín: SpaTrend Üröm: 2096, Kőbánya u. 16

Időpont: 2019. augusztus 23. és szeptember 1. 

Részletek: http://www.spatrendexpo.hu

 

Keresés