Menü
Ár:
149.000 Ft (117.323 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
OFYR OIL CAN (OLAJOS KANNA - SÜTÉSHEZ) OFYR OIL CAN (OLAJOS KANNA - SÜTÉSHEZ)
11.000 Ft
OFYR TONGS (ÉTEL FOGÓ CSIPESZ) OFYR TONGS (ÉTEL FOGÓ CSIPESZ)
6.000 Ft
OFYR Kókusz brikett - 2kg OFYR Kókusz brikett - 2kg
2.900 Ft
Cikkszám: GROF-O-TABLO
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: OFYR
A stílusos OFYR Tabl’O gondoskodik arról, hogy az estéje csodálatosan és gondtalanul teljen. A grillsütőt kényelmesen az asztal mellé helyezve könnyedén készíthet ételeket barátaival és családtagjaival. 
Szerezhető hűségpontok: 75

Leírás

QUICK STARTER
Az OFYR Tabl’O egyik legnagyszerűbb sajátossága rövid felfűtési ideje. Az OFYR Tabl’O mellékelt tartozékainak egyike, az OFYR dupla falú Quick Starter ugyanis lehetővé teszi, hogy a grillsütő mindössze 15-20 perc alatt készen álljon a sütésre. Így ön is gyorsan belevághat az élvezetes sütögetésbe!

COCONUT BRIQUETTES
A Tabl’O ideális kiegészítői az OFYR kókusz brikettek. Ez a brikettfajta rendkívül hatékony: kiváló a hőtermelő képessége, hosszan (2–3 órán keresztül) ég, miközben füst- és szagkibocsátása minimális, ráadásul elenyésző mennyiségű hulladékot termel. Ezenfelül kompakt és 100%-ban fenntartható, mert a kókuszdió hulladékanyagaiból készül. Az OFYR Quick Starter használatával a Tabl’O pillanatok alatt beizzítható!

HANDY TOOL
Az OFYR Tabl’O egy másik tartozéka, a „The Tool” a légáramlás szabályozására szolgál. A szellőzőnyílások a belső térben elhelyezett tároló elforgatásával nyithatók és zárhatók, így tetszés szerint állíthatja a hőmérsékletet. Emellett a sütőlap mozgatására is alkalmas. Ezt nevezzük mi hasznos eszköznek!

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés