Menü

Dinamikus árnyékolástechnika Renson Camargue pergolával

Dinamikus árnyékolástechnika Renson Camargue pergolával

Az árnyékolástechnika által nyújtott megoldások egyre profibbakká váltak idővel, így már nem csak napozóernyőkkel védhetjük magunkat a teraszon a napfény ellen, hiszen többféle típusa is van az árnyékolóknak. Egy profi árnyékoló nem csak a napfénytől óv meg minket, hanem az UV-sugárzástól, a hótól, az esőtől és az oldalsó árnyékolóknak hála sok esetben a széltől is. Egy olyan magas minőségű teraszárnyékolóval, mint amilyen a Renson Camargue pergola, nemcsak a nyári hónapokban élvezhetjük a teraszunk kényelmét, hanem télen sem kell lemondanunk a kültéri időtöltésről.

Dinamikus árnyékolástechnika teraszra

 

Még mindig sok helyen hallani, hogyha valaki árnyékolást szeretne a teraszára, a legjobb döntés bizony a fix szerkezet. Valóban igaz, hogy ezek maximális stabilitással rendelkeznek, ugyanakkor maga az építési folyamat is tetemes költségeket emészthet fel, nem beszélve arról, hogy mivel fix a tetőszerkezet, a teraszon napozásról le is mondhatunk, ha egy ilyen építése mellett döntünk.

 

Ezzel szemben egy modern, minőségi, dinamikus árnyékoló magában foglalja a fix szerkezet előnyét, vagyis stabil és megbízható felépítéssel rendelkezik. Ugyanakkor a felszerelése nem jár különösebb bontási munkálatokkal, ezáltal a költsége sem jelentős, és a legnagyobb előnye a fix szerkezettel szemben, hogy az árnyékolás milyenségét pillanatnyi igényeinknek megfelelően tudjuk változtatni.

Renson Camargue pergolák

 

A Renson Camargue pergolák nem csupán kiváló minőségükkel tűnnek ki, hanem személyreszabott variálhatóságuk is egy igen előnyös tulajdonság. Az extrudált alumínium lamellák 150 fokos forgatásának köszönhetően mindig a kívánt fényszabályozás érhető el a pergola alatt.

 

Emellett ennél a típusnál lehetőség van különféle színű Fixscreen textilárnyékolók beépítésére, ami azt jelenti, hogy az oldalsó árnyékolás ugyanúgy megoldottá válik, mint a szúnyogok és a betekintés elleni védelem.

 

Azonban, ha éppen nincs szükség oldalsó árnyékolásra, egy gombnyomással láthatatlanná tehetők a speciális árnyékolók. Ha nem lenne elég csábító így is a Renson Camargue pergola, tudni kell, hogy ennél a típusnál nem csupán textilárnyékoló beépítése lehetséges, hanem egzotikus, fa lamellás eltolható loggiaárnyékoló vagy biztonsági üvegből készült tolóajtó-rendszer is felszerelésre kerülhet. Egyedi kívánságoknak megfelelően lehetőség van a mozgó lamellákba LED világítást építeni, ami különösen hangulatossá tudja tenni a teraszon töltött időt. Pergolák karbantartása

 

Alapvetően azt mondhatjuk, hogy a rendeltetésszerűen használt pergoláknak nincs szüksége utólagos karbantartásra, ugyanakkor ha bármi problémát vagy meghibásodást észlelünk, mindenképp kérjük szakember segítségét.

 

Általában takarításra sincs különösebben szükség, viszont évente egy-két alkalommal nem árt átmosni a tartószerkezetet, hogy esztétikailag is kifogástalan legyen. Abban az esetben kell külön gondot fordítani a tisztántartásra, ha van a közelben magas lombhullató fa, és esélyes, hogy a lehullott levelek az árnyékoló sínszerkezetében végzik, ugyanis ezek akadályozzák a lamellák mozgását.

Amennyiben te is szeretnél egy ilyen kiváló minőségű Renson Camargue pergola tulajdonosa lenni, keress minket elérhetőségeinken, állunk rendelkezésedre!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés