Termékek Menü

Prémium csomag - Sóbontós medencéhez

Ár:
21.490 Ft (16.921 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BF-PREM-SOB-CSOM
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Az ACE só a HotSpring masszázsmedencék vizének sóval való feltöltésére / utántöltésére való, hogy aztán akadálytalan legyen a sóbontó rendszer működése vagyis a természetes fertőtlenítőszerek előállítása.


Freshwater 5 utas tesztcsík segít Önnek masszázsmedencéjének vízminőségének tesztelésében. (bróm szint, szabad klór szint, lúgosság, pH szint, só szint) 

Az Absorb it zsír- és olajgyűjtő szivacs segít megvédi medencénket a habosodástól és a szennyeződésektől. Könnyen kivehetó a tapadókorongoknak és a zsinorjának köszönhetően. 

Mínusz P- PH csökkentő - A víz pH szintjének csökkentésére alkalmas vízkezelőszer. 


 

 

 

 

Gyártó: HotSpring

Leírás és Paraméterek

 

 

Az ACE só a HotSpring masszázsmedencék vizének sóval való feltöltésére / utántöltésére való, hogy aztán akadálytalan legyen a sóbontó rendszer működése.

A HotSpring ACE SÓBONTÓ RENDSZER képes arra, hogy vegyszerek hozzáadása nélkül, teljesen automatizáltan, szinte felügyelet nélkül, a használat intenzitásának megfelelően, automatikusan kezelje az ön masszázsmedencéjének a vizét. A digitális kezelőpanelen keresztül, pedig önt tájékoztassa a masszázsmedence jelenlegi állapotáról, vízminőségéről, aktuális só szintről.
Bizonyára ön is hallott már sós vizes úszómedencékről, akváriumról. Tudnia érdemes, hogy azon kívül, hogy más fajta vízkezelést alkalmazunk, a gépészeti egységeknek is teljesen más igénybevételt kell kiállniuk. Ezért nem lehet csak úgy áttérni a hagyományos vízkezelésről a sós vizes vízkezelésre.
A motor szimeringek, tömszelencék, tömítések, fűtőszál stb. hagyományos gépészet esetében nem bírják ki a sós igénybevételt.
A Hotspring medencék már közel 40 éve Titán-csöves fűtőbetéttel rendelkeznek, így bírják a sós vizes igénybevételt.
Minden 2010 után gyártott HotSpring és Limlight modell, amely felső elhelyezésű digitális kezelőpanellel rendelkezik, fogadni képes a gyártó által fejlesztett ” ACE SALT SYSTEM „rendszert.
A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően, és az ügyfeleknél az igénybevétel során is jól vizsgázott a sóbontós rendszer.
A HotSpring medence gyártója újabb erőteljes fejlesztésbe kezdett.
Mivel nem akarta kizárni a masszázsmedence TREND-ből a közel 800.000 HotSpring medence tulajdonost, akik 2010 előtt vásárolták meg „most már Classic „néven futó masszázsmedencéjüket.
A HotSpring Classic termék család vezérlése merőben más, mint a jelenlegi modellek vezérlése. Kezelő panelja a medence oldalába süllyesztve helyezkedik el, és nem képes arra, amire az új digitális kezelő felület viszont igen.
Ezért 2012-től a Classic modellekhez egy új sóbontós rendszert fejlesztettek, aminek működési elve ugyanaz, csak a régi típusú vezérlés és kezelőpanel miatt, egy kiegészítő panelt kell a vezérléshez csatlakoztatni.
Ennek segítségével tájékozódhat az ügyfél a medence vízkezelésének aktuális állapotáról, az aktuális só-szintről. Ezzel a fejlesztéssel már a régi hotspring medence tulajdonosok is használhatják a ACE Salt System Classic rendszert.
Működési elv:
Az ACE Salt System forradalmasította a vízkezelést azáltal, hogy az első egyetlen, kizárólag sót használó vízkezelő rendszer, amely a gyémánt technológiát használja.
Az Ace rendszer gyémánt elektródája a víz molekuláit bontva aktív oxigént állít elő. Az aktív oxigén a világ leghatékonyabb természetes fertőtlenítőszere és az ACE rendszer víztisztítási folyamatának első lépcsője.
A keletkezett aktív oxigén a vízben a sóval és más elemekkel elegyedve második lépésben klórt és három másik erős oxidálószert képez.
Az ACE vízkezelő rendszer kristálytiszta és selymes tapintású vizet biztosít.
Nem lesz viszkető bőr, irritált szem és vegyszer szag.

A csomag további elemei: 

Freshwater 5 utas tesztcsík segít Önnek masszázsmedencéjének vízminőségének tesztelésében. (bróm szint, szabad klór szint, lúgosság, pH szint, só szint) 

Az Absorb it zsír- és olajgyűjtő szivacs segít megvédi medencénket a habosodástól és a szennyeződésektől. Könnyen kivehetó a tapadókorongoknak és a zsinorjának köszönhetően. 

Mínusz P- PH csökkentő - A víz pH szintjének csökkentésére alkalmas vízkezelőszer. 

 

 

 

 

A csomag tartalma

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Termék címkék: hotspring, medence kiegészítők